Склад проекту "Мій ресторан"
- 1. Бізнес-план (економічне обрунтування необхідності закладу)
- 2. Пояснювальна записка
- 2.1. Меню (буклет або книга)
- 2.2. Документи для відкиття
- 2.3. Месцерозташування
- 2.4. Приміщення (план)
- 2.5. Інтер'ер
- 2.6. Меблі та обладнання
- 2.7. Постачальники
- 2.8. Персонал
- 2.9. Реклама (візитка, 3 форзацний буклет, банер, фільм-рекламний ролік)
- 2.10. Презентація закладу
- 2.11. Приклад банкетного мен
- 3. Електроний супровід (диск з пояснювальною запискою)
ПРИКЛАДИ
Меню (буклет, книга) приклади оформлення
Документи для відкриття
(перелік необхідної документації)
Місцерозташування
(пояснення причин розташування закладу саме за цією адресою)
Приміщення (план)
Інтер'єр
святковий вигляд залів
Меблі та обладнання
Укомплектованная кофейня содержит, шт/грн
- холодильник — 2-3/по 50;
- кофемашина — 1/30;
- миксер — 1/3;
- кофемолка — несколько/по 15;
- витрина — 1/150;
- мойка — 1/20;
- стол разделочный 1-2/по 10;
- микроволновая печь — 1/3;
А также при необходимости:
- морозильный ларь — 1/30;
- шкаф для выпечки — 1/60.
Чтобы не смешались ароматы кофе, для каждого сорта нужна отдельная кофемолка.
Обстановка для кофейни площадью 150 кв.м., шт:
- столы 40-60;
- стулья 130-150;
- барная стойка — 1;
- вешалки (1 на 2-3 стола);
- сервант официанта – 1;
- предметы интерьера;
- кухонная утварь.
Постачальники
(навести приклади місць або фірм які постачають вам продукти для приготування)
Персонал
Штат кофейни площадью 150 кв.м.:
- директор;
- 2 повара (посменная работа);
- 4 официанта (посменная работа, 2 в смену);
- 4 бариста (1 в смену);
- 2 бармена (для реализации коктейлей);
- 2 уборщицы.
Если в кофейне предполагается не только продавать купленные десерты, но и готовить свои, то потребуются услуги технолога.
Чтобы сократить расходы можно нанять бухгалтера и водителя по совместительству.
Реклама (візитка, 3 форзацний буклет, банер, фільм-рекламний ролік)
буклет
банер
Немає коментарів:
Дописати коментар